KRANIOSAKRALTERAPI TIL BABY OG BARN

Undersøgelse og behandling af spændinger og skævheder i kroppen, favoritside, fladt baghoved eller skævt kranie, bagsidedominans, fordøjelsesproblemer (f.eks. kolik, forstoppelse eller refluks), urolig søvn m.m.

Pris:

Baby-/børne-behandling: 520,- kr.


Ved udeblivelse uden afbud, opkræves 200,- kr. i gebyr.

KONSULTATIONEN


Den første konsultation omfatter en samtale med barnets forældre (og barnet selv - alt efter alder). Jeg lytter meget til jer som forældre i forhold til, hvad du/I oplever. I kender jeres barn rigtig godt.

Herefter laver jeg en grundig undersøgelse af barnets krop, hvor jeg blandt andet forholder mig til nervesystemet, milepæle, bevægelighed,evt. favoritside, fordøjelse og søvn.

Jeg forholder mig til de spændinger, jeg finder i forhold til den/de problematik (-ker), barnet kommer med og behandler med kraniosakralterapi og organmassage.

Min behandling er altid blid og med respekt for barnet.

Jeg har sat god tid af til behandlingen - både den første og de følgende. Der kan være brug for lige at give lidt mad undervejs eller bare få et kram af sin forælder, og det er der tid til hos mig.

Ofte er det relevant at give en eller flere øvelser med hjem som følger op på den behandling, jeg har lavet, og som kan støtte barnets generelle udvikling. Disse øvelser vises efter behandlingen. 

Jeg arbejder holistisk med alle mine uddannelser og kurser i rygsækken, så under behandlingen kan vi f.eks. snakke lidt amning, mundmotorik, tungebånd, søvn, motorik, primitive reflekser, almen sundhed, kosttilskud m.m., hvis der er behov for det. Er der brug for at udvide denne snak, bookes en egentlig vejledning inden for det pågældende emne. Fokus er den kraniosakral-terapeutiske behandling.

Jeg fører journal på undersøgelsen, behandlingen samt evt. øvelser.


Konsultationen foregår primært i mit kliniklokale på Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ, men kan også foregå hos jer privat (der betales for kørsel), hvis det er i forbindelse med en ammevejledning i hjemmet.


Jeg har disse relevante uddannelser/kurser i forhold til kraniosakralterapibehandling:

  • Færdiguddannet- og eksamineret kraniosakralterapeut - ved Dorte Strøm
  • Pædiatrisk undersøgelse og behandling - ved Didde Thorsted
  • Certificeret børnesundhedsvejleder - ved Anette Straadt
  • Uddannet ammevejleder - ved Astrid Givard og Elisa Luna
  • Basiskursus i orofaciale dysfunktioner herunder stramt tungebånd - ved OMFT Akademiet
  • OMFT kursus - ved OMFT Akademiet
  • Test af primitive reflekser - ved Lene Munck
  • The importance of movement in baby to teenager, manual and exercise part 1 - ved Miranda Clayton

Større børn, som ikke altid har ro- og/eller lyst til at ligge på briksen, behandler jeg ofte på gulvet, eller mens barnet sidder hos sin forælder.

Generelt er jeg meget opmærksom på, at behandlingen skal foregå i barnets tempo.

Det giver en rar og tryg oplevelse for barnet og et godt udgangspunkt for det bedst mulige resultat af selve behandlingen.