KRANIOSAKRALTERAPI TIL BABY OG BARN

Undersøgelse og behandling af spændinger og skævheder i kroppen, favoritside, fladt baghoved eller skævt kranie, bagsidedominans, forsidedominans, fordøjelsesproblemer (f.eks. kolik, forstoppelse eller refluks), urolig søvn, primitive reflekser m.m.

Pris:

1. konsultation, 1 time: 700,- kr.


Opfølgende konsultation, 45 minutter: 575,- kr. 


Opfølgende konsultation inkl. hands-on-integration af primitive reflekser, 1 time: 700,- kr.


Ved udeblivelse uden afbud, opkræves 200,- kr. i gebyr.

KONSULTATIONEN


Den første konsultation omfatter en samtale med barnets forældre (og barnet selv - alt efter alder). Jeg lytter meget til jer som forældre i forhold til, hvad du/I oplever. I kender jeres barn rigtig godt.

Herefter laver jeg en grundig undersøgelse af barnets krop, hvor jeg blandt andet forholder mig til nervesystemet, milepæle for primitive reflekser, motoriske milepæle, bevægelighed, evt. favoritside og forside-/bagsidedominans, fordøjelse og søvn.

Jeg forholder mig til de spændinger, jeg finder og behandler med kraniosakralterapi og organmassage.


Min behandling er altid blid og med respekt for barnet.

Jeg har sat god tid af til behandlingen - både den første og de følgende. Der kan være brug for at give lidt mad undervejs eller bare få et kram af sin forælder, og det er der tid til hos mig.

Ofte er det relevant at give en eller flere øvelser med hjem som følger op på den behandling, jeg har lavet, og som kan støtte barnets generelle udvikling. Disse øvelser vises efter behandlingen. 

Jeg arbejder holistisk med alle mine uddannelser og kurser i rygsækken, så under behandlingen kan vi f.eks. snakke lidt amning, mundmotorik, tungebånd, søvn, motorik, almen sundhed, kosttilskud m.m., hvis der er behov for det. Er der brug for at udvide denne snak, bookes en egentlig vejledning inden for det pågældende emne. Fokus er den kraniosakral-terapeutiske behandling.

Jeg fører journal på undersøgelsen, behandlingen samt evt. øvelser.


Hvis min undersøgelse viser, at barnet har uintegrerede primitive reflekser, som burde være integrerede, tilbyder jeg at lave hands-on-behandling på disse også. Behandlingen støttes af simple øvelser for at balancere barnets hjernehalvdele for at opnå det bedste resultat. I mange tilfælde hjælper behandlingen af primitive reflekser til, at barnet hurtigere slipper de spændinger, de udfordres af. Behandlingen af primitive reflekser er et tillæg til den almindelig kraniosakralterapi-behandling, da jeg skal sætte ekstra tid af til konsultationen.


Konsultationen foregår primært i mit kliniklokale på Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ, men kan også foregå hos jer privat (der betales for kørsel), hvis det er i forbindelse med en ammevejledning i hjemmet.


Jeg har følgende relevante uddannelser/kurser i forhold til kraniosakralterapibehandling:

  • Færdiguddannet- og eksamineret kraniosakralterapeut - ved Dorte Strøm
  • Pædiatrisk undersøgelse og behandling - ved Didde Thorsted
  • Den manuelle tilgang til behandling af spædbørn med refluks og kolik - ved Didde Thorsted
  • Den manuelle tilgang til behandling af spædbørn med plagiocefali og torticollis - ved Didde Thorsted
  • Certificeret børnesundhedsvejleder - ved Anette Straadt
  • Uddannet ammevejleder - ved Astrid Givard og Elisa Luna
  • Basiskursus i orofaciale dysfunktioner herunder stramt tungebånd - ved OMFT Akademiet
  • OMFT-terapeut - ved OMFT Akademiet
  • Certificeret tungebåndsvejleder - ved Charlotte, Stramt Tungebånd . dk
  • Test- og træning af primitive reflekser - ved Lene Munck
  • Test- og hands-on-behandling af primitive reflekser (SOK) samt træning af hemisfæreubalancer - ved Anita Damgaard Skau
  • The importance of movement in baby to teenager, manual and exercise part 1 - ved Miranda Clayton
  • The importance of movement in baby to teenager, manual and exercise part 2 - ved Miranda Clayton


Større børn, som ikke altid har ro- og/eller lyst til at ligge på briksen, behandler jeg ofte på gulvet, eller mens barnet sidder hos sin forælder.

Generelt er jeg meget opmærksom på, at behandlingen skal foregå i barnets tempo.

Det giver en rar og tryg oplevelse for barnet og et godt udgangspunkt for det bedst mulige resultat af selve behandlingen.